Velkommen til folketingsvalget 2022!

Velkommen til folketingsvalget 2022!

5. oktober 2022 0 Af kasperrisager

Så skal vi til det igen! Valget er udskrevet. Det er desværre kommet helt bag på os her på redaktionen*, og derfor er vi ikke knivskarpt forberedt. Men bare rolig, der skal nok komme mere materiale på siden løbende. Indtil da er vi mest aktive på Facebook og Twitter.

Selve modellen er blevet spundet op igen, justeret i forhold til sidste valg, og har fået tilføjet en simpel model for nordatlantiske mandater. Modellen er stadig i beta, så vi forbeholder os retten til at lave små justeringer. Men næppe noget man kan se i tallene – fordelingerne har omtrent den bredde de skal have.

På den tekniske side er der sket lidt ændringer. Det viste sig at det meste af vores kode lå på en computer hvor backup til skyen ikke virkede, så den skulle lige genskabes. Vi vil gerne arbejde lidt mere med det at forsimple vores visuelle udtryk, og vil gerne konvertere fra Shiny til Plotly.js, så I har ikke de samme grafer og værktøjer som sidst. Og så stoppede vores primære datakilde, så nu får vi meningsmålinger 100% fra https://github.com/erikgahner/polls (hvis I nogen sinde møder Erik, så køb ham en øl eller en kop kaffe for hans arbejde med at vedligeholde de data).

Som altid elsker vi at få spørgsmål, forslag og konstruktiv feedback. Keep it coming! I brugere er vores bedste kilde til at blive bedre. Hav en god valgkamp derude!

* Det er selvfølgelig løgn, vi har bare fuldtidsjob og børn, så vi har ikke haft tid.

0 Shares